VI ARYZTA Półmaraton Strzegom
VI ARYZTA Półmaraton Strzegom
7 września 2023
Do startu VI ARYZTA Półmaratonu Strzegom pozostał niespełna miesiąc! Kto w tym roku zaskoczy doskonałą formą? Komu przypadnie zwycięstwo w poszczególnych kategoriach? Czy będziemy świadkami nowych rekordów życiowych naszych reprezentantów? O tym wszystkim przekonamy się już 7 października w Granitowym Sercu Polski!
CZYTAJ WIĘCEJ
Dzień Wartości ARYZTA Polska
Dzień Wartości ARYZTA Polska
28 sierpnia 2023
22 sierpnia we wszystkich zakładach ARYZTA Polska celebrowaliśmy Dzień Wartości. Zgodnie z ich przesłaniem, w naszych piekarniach codziennie poszukujemy odważnych rozwiązań, słuchamy i szanujemy się nawzajem oraz z pasją dążymy do wyznaczonego celu.
CZYTAJ WIĘCEJ
Mówimy STOP marnowaniu żywności
Mówimy STOP marnowaniu żywności
25 sierpnia 2023
MÓWIMY STOP MARNOWANIU ŻYWNOŚCI Dbaj o planetę walcząc z marnowaniem żywności! Aplikacja Too Good To Go to możliwość ratowania żywności w dobrej cenie. Zobaczcie, w jaki sposób ARYZTA przy współpracy z Too Good To Go ratuje żywność przed marnowaniem!
CZYTAJ WIĘCEJ
BakerVille - nowość w ofercie
BakerVille - nowość w ofercie
27 lipca 2023
Nowości w ofercie ARYZTA! Z przyjemnością prezentujemy naszą nową markę - BakerVille. To zupełnie nowa odsłona naszych klasycznych bułek hamburgerowych i hot-dogowych, a także rozszerzenie oferty o nowości w segmencie bułek premium.
CZYTAJ WIĘCEJ
VI ARYZTA Półmaraton Strzegom
VI ARYZTA Półmaraton Strzegom
20 lipca 2023
Już 7 października w Granitowym Sercu Polski obędzie się VI edycja ARYZTA Półmaratonu Strzegom! Wydarzenie to będzie doskonałą okazją do sprawdzenia swojej wytrzymałości fizycznej! Rywalizacja na atestowanej trasie Półmaratonu, Bieg Piekarza na dystansie około 12,5 km, Bieg Ciasteczkowy dla dzieci, miasteczko biegowe i wiele, wiele więcej, a wszystko to w scenerii granitowych i bazaltowych wzniesień Przedgórza Sudeckiego.
CZYTAJ WIĘCEJ
Ruszyła kolejna edycja kampanii „Łączy nas coś dobrego”
Ruszyła kolejna edycja kampanii „Łączy nas coś dobrego”
10 lipca 2023
Ruszyła kolejna edycja kampanii „Łączy nas coś dobrego” Ogólnopolska kampania promująca spożywanie pieczywa wystartowała w swojej drugiej odsłonie. Ambasadorem tej edycji projektu został Andrzej Polan – osobowość telewizyjna, restaurator, kucharz – który nie tylko przybliży konsumentom właściwości chleba i bułek, ale także poprzez swoją aktywność będzie inspirować do eksperymentowania z pieczywem w kuchni i tworzenia apetycznych przepisów na jego bazie. 
CZYTAJ WIĘCEJ
Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności  w ARYZTA Polska
Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności w ARYZTA Polska
12 czerwca 2023
Dnia 7 czerwca na całym świecie obchodziliśmy Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności. ARYZTA Polska jak co roku starała się wesprzeć tę inicjatywę, organizując liczne warsztaty, szkolenia, kampanie informacyjne, konkursy oraz różnego rodzaju aktywności dla swoich pracowników. Miały one na celu podniesienie świadomości oraz kształtowanie kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji.
CZYTAJ WIĘCEJ
10 lecie Zakładu ARYZTA Strzegom
10 lecie Zakładu ARYZTA Strzegom
15 maja 2023
Jak ten czas szybko leci! ARYZTA Strzegom świętuje w tym roku swoje 10-lecie. Dokładnie 19 kwietnia 2012 roku, Urs Jordi, Chairman of the Board i CEO Grupy ARYZTA, uroczyście wmurował pierwszy kamień, na którym powstały podwaliny zakładu. Rok później wystartowaliśmy z produkcją, a 1 maja 2013 roku zrealizowaliśmy pierwszą dostawę bułek dla McDonald’s.
CZYTAJ WIĘCEJ
ARYZTA to Ludzie – wywiad z Katarzyną Gordon (Koordynator ds. BHP i OŚ)
ARYZTA to Ludzie – wywiad z Katarzyną Gordon (Koordynator ds. BHP i OŚ)
8 maja 2023
28 kwietnia 2023 r. obchodziliśmy Światowy Dzień Bezpieczeństwa i Ochrony Zdrowia w Pracy. Za bezpieczeństwo w zakładach ARYZTA Polska w Grodzisku Mazowieckim i Michałowie-Reginowie odpowiada nasza długoletnia Koordynator ds. BHP i OŚ - Katarzyna Gordon.
CZYTAJ WIĘCEJ
Rok 2020 - jaki był dla branży piekarniczej?
Rok 2020 - jaki był dla branży piekarniczej?
31 grudnia 2020
Zarówno dla naszej branży, jak i wielu innych ten rok był nieprzewidywalny. Trudno w warunkach światowej pandemii zaplanować produkcję, dostawy czy liczbę zamówień. Piekarze udowodnili jednak, że traktują swój zawód jako misję.
CZYTAJ WIĘCEJ
Mówimy STOP marnowaniu żywności
Mówimy STOP marnowaniu żywności
2 listopada 2020
W Polsce marnujemy nawet 9 milionów ton jedzenia zdatnego do spożycia. Dane dotyczące samego pieczywa są równie alarmujące, bo według wyliczeń Banków Żywności do kosza trafia około 1/5 zakupionych produktów piekarniczych. Co możemy zrobić?
CZYTAJ WIĘCEJ
COVID-19Pieczywo jest bezpieczne
COVID-19
Pieczywo jest bezpieczne
2 listopada 2020
Ze względu na obawy klientów kupujących pieczywo luzem Główny Inspektor Sanitarny informuje, że nie ma żadnych doniesień naukowych wskazujących na zakażenie koronawirusem drogą pokarmową.
CZYTAJ WIĘCEJ
COVID-19Trzy filary bezpieczeństwa w dobie epidemii
COVID-19
Trzy filary bezpieczeństwa w dobie epidemii
28 marca 2020
Od początku epidemii COVID-19 mamy jedno przesłanie: najważniejsze jest bezpieczeństwo naszych pracowników. W trosce o nas wszystkich, oprócz stałej dostępności środków ochrony osobistej dla pracowników, wprowadziliśmy nadzwyczajne zasady bezpieczeństwa w fabrykach, takie jak obowiązek mycia i dezynfekcji rąk co godzinę, regularna dezynfekcja powierzchni i narzędzi w miejscu pracy, oddzielenie stanowisk pracy ściankami ...
CZYTAJ WIĘCEJ
3. Wirtualny Półmaraton ARYZTA Strzegom
3. Wirtualny Półmaraton ARYZTA Strzegom
27 marca 2020
Już 10-11 października odbywa się największe sportowe wydarzenie ARYZTA! Pobiec można tradycyjnie na dwóch dystansach: 21,1 km oraz Bieg Piekarza - 11,5 km. W tym roku bieg odbywa się w formie zdalnej.
CZYTAJ WIĘCEJ